Coqual

Construction Quality

Construction Quality (CQ) is een nieuw nationaal kwaliteitslabel dat groeide uit CoQual en Qualibouw. Het is een gemeenschappelijk initiatief van de Confederatie Bouw, BCQS, WTCB, SECO, BCCA en Federale Verzekeringen.

Aannemers, architecten en studiebureaus met dit kwaliteitslabel geven aan dat ze zich engageren om correct te handelen en kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Bedrijven die het CQ-label willen behalen, moeten ook zoveel mogelijk streven naar duurzame ontwikkeling en de realisatie van duurzame bouwwerken. Een CQ-bedrijf is op de hoogte van de wettelijke verplichtingen op het vlak van duurzaam bouwen en weet welke subsidies er bestaan voor energiebesparende investeringen. Bovendien verlenen zij advies en helpen u actief in de administratieve afhandeling van uw (subsidie)aanvragen.

Abetec is erkend onder het CQ-label en dat is een bijkomende, objectieve garantie dat u zich als klant mag verwachten aan topkwaliteit op vlak van financieel beleid, bedrijfsorganisatie, planning en werkvoorbereiding, milieu, veiligheid, personeel, leveranciers en eventuele onderaannemers.