Verbouwing woning tot vier wooneenheden te Gent

Renovatie van een bestaande grote rijwoning tot meerdere wooneenheden

Opdrachtgever Paul Van Rompu en kinderen
Bouwplaats Gent
Diensten Architectuur, Stabiliteit, Technieken, EPB, Infrastructuur, Projectmanagement
Sector Huisvesting
Datum oplevering 2013
Budget AI € 700 000
Oppervlakte Terrein 170 m²
Vloeroppervlakte gebouw 441 m²
E-peil bestaande 19° eeuwse rijwoning
K-peil bestaande 19° eeuwse rijwoning

Bij dit project is Monumenten en Landschappen van de stad Gent betrokken.

De verbouwing is een zeer grondige renovatie van het hoofdgebouw waarbij de bestaande achterbouw gesloopt werd. Een gedeelte is aangebouwd. M & L legt bij dit project een aantal voorwaarden op : gebruik van houten schrijnwerk dat een kopie van het originele moet zijn; de houten trap diende bewaard te worden, net als de plafondbepleistering. Het dossier is opgemaakt met toewijzing aan één hoofdaannemer. na het plotse overlijden van de aannemer zijn de gestarte werken uiteindelijk,na onderhandelingen, probleemloos verdergezet met de verschillende reeds gekende onderaannemers en dit in een integrale coördinatie door Abetec.



Deel deze referentie:

Meer info

Bel +32 52 33 85 00
Mail abetec@abetec.be